PONYMAKELAAR
 
 


OVER ONS

PONYMAKELAAR Fleur heeft van haar grote passie haar werk gemaakt. Al 10 jaar lang heeft Fleur haar sportpaarden en pony's bij haar ouders thuis staan. In 2020 heeft Fleur dit omgetoverd tot de thuisbasis van PONYMAKELAAR. Fleur heeft buiten haar huidige passie voor pony’s, haar sporen in de wedstrijdsport meer dan verdiend, ze weet dus waar ze over praat. Met verschillende pony’s en paarden heeft ze op niveau meegereden en ze heeft jarenlang haar zusje met veel plezier gecoacht van de Bixie's tot en met de Hippiade's. Fleur is fotografe van beroep maar haar camera zal alleen nog Ponymakelaar Pony's voor de lens zien. Fleur weet wat er in de markt speelt, welke pony wel of niet geschikt is voor uw kind en vindt het geweldig om de juiste match te maken. Sinds 2020 is Fleur samen met haar vader Evert-Jan Eijerkamp een eigen pony fokkerij gestart. Ze hebben samen ervoor gekozen de gedurfde stap te nemen en Welsh B merrie's te dekken met Duitse Rijpony hengsten. Vol trots is Fleur de eigenaresse van Ponymakelaar en zet ze zich elke dag keihard in voor haar grote passie.


AMAZONES

DJALYNA

DJALYNA

PONYMAKELAAR Djalyna heeft sinds 2021 een belangrijke plaats in het team gekregen. Met haar 10 jaar laat ze heel veel inzet en passie zien voor de pony's. Djalyna rijdt alle pony's, de A t/m de D's en helpt zelfs ook met de jonge pony's rijden die net zadelmak zijn. Djalyna is een paar keer per week op stal te vinden en helpt dan ook mee met alle bijbehorende taken wat betreft de verzorging van de pony's. Mocht u een pony willen bezichtigen dan rijdt Djalyna deze met alle liefde graag voor u zoon of dochter voor.

MIRTHE

MIRTHE

PONYMAKELAAR Mirthe laat met haar 8 jaar al enorm veel talent zien. Ze is altijd vrolijk en vindt alles leuk, ze stapt ook op elke pony. Met de A pony's rijdt Mirthe ook Bixie wedstrijden en hopelijk volgend jaar de KNHS wedstrijden.

FELICE

FELICE

 Wil je graag met ons in contact komen? Mail dan naar: ponymakelaar@gmail.com of whatsapp / bel naar: Fleur: + 316 45 54 67 81