PONYMAKELAAR
 
 


OVER ONS

PONYMAKELAAR Fleur heeft van haar grote passie haar werk gemaakt. Al 10 jaar lang heeft Fleur haar sportpaarden en pony's bij haar ouders thuis staan. In 2020 heeft Fleur dit omgetoverd tot de thuisbasis van PONYMAKELAAR. Fleur heeft buiten haar huidige passie voor pony’s, haar sporen in de wedstrijdsport meer dan verdiend, ze weet dus waar ze over praat. Met verschillende pony’s en paarden heeft ze op niveau meegereden en ze heeft jarenlang haar zusje met veel plezier gecoacht van de Bixie's tot en met de Hippiade's. Fleur is fotografe van beroep maar haar camera zal alleen nog Ponymakelaar Pony's voor de lens zien. Fleur weet wat er in de markt speelt, welke pony wel of niet geschikt is voor uw kind en vindt het geweldig om de juiste match te maken. Sinds 2020 is Fleur samen met haar vader Evert-Jan Eijerkamp een eigen pony fokkerij gestart. Ze hebben samen ervoor gekozen de gedurfde stap te nemen en Welsh B merrie's te dekken met Duitse Rijpony hengsten. Vol trots is Fleur de eigenaresse van Ponymakelaar en zet ze zich elke dag keihard in voor haar grote passie.


AMAZONES

FELICE

FELICE

Felice is 14 jaar en onze top amazone. Ze maakt met ons de pony's zadelmak, traint ze voor de verkoop, brengt de pony's uit op wedstrijd en helpt mee met mennen en longeren. Felice is vaak te vinden op stal en laat altijd enorm veel inzet zien!

FEMKE

FEMKE

Femke is onze vaste kracht in het weekend. Femke is 15 jaar en zorgt ervoor dat de pony's qua verzorging niks te kort komen. Mocht het nodig zijn springt Femke ook in om te helpen pony's te rijden.

 Wil je graag met ons in contact komen? Mail dan naar: ponymakelaar@gmail.com of whatsapp / bel naar: Fleur: + 316 45 54 67 81