PONYMAKELAAR
 
 

Diensten

VERKOOP

Bij ons kunt u terecht voor kwaliteitsvolle pony's in de categorieën A, B, C en D. Met de focus op voornamelijk C pony's. Van kinderpony's tot de echte wedstrijdtoppers. Wij werken met een exclusief eigen aanbod. Mocht u een pony op onze website te koop zien staan, neem dan gerust contact op met Fleur.

VERKOOPBEGELEIDING

Door ons enorme klantenbestand en de doorlopende aanvragen zijn we regelmatig op zoek naar top pony’s. Heeft u een pony die u wilt verkopen, dan bekijken wij deze graag om te beoordelen of deze pony voor ons geschikt is. PONYMAKELAAR biedt verschillende pakketten aan om uw pony te verkopen aan de juiste partij. 

 


 

 

AANKOOPBEGELEIDING 

Ziet u door de bomen het bos niet meer in de pony markt? Zoekt u een partij die u kan begeleiden in de aankoop van een pony? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij begeleiden u graag in het maken van de juiste keuze bij het kopen van uw nieuwe topper. Op basis van enorm kennis op gebied van sport en fokkerij kunnen wij u helpen een weloverwogen keuze te maken in de aankoop van een nieuwe pony.